УКР РУС
» » Олімпік – Динамо: прогноз букмекерів на матч чемпіонату України
Всі новини

Олімпік – Динамо: прогноз букмекерів на матч чемпіонату України

1 грудня у рамках 16 туру чемпіонату України зустрінуться донецький "Олімпік" та київське "Динамо". Букмекери оцінили шанси команд здобути перемогу.
Олімпік – Динамо: прогноз

"Динамо" після матчу проти "Мальме" у Лізі Європи, ймовірно, перебуває у поганому настрої. "Біло-сині" поступилися шведами з рахунком 4:3 й не змогли достроково вийти у плей-офф. Таким чином, у матчі з "Олімпіком" кияни повинні спробувати реабілітуватися перед власними фанатами.

Водночас донецький клуб перебуває у піднесеному настрої. Донеччани в п'яти останніх матчах чемпіонату України зуміли здобути 4 перемоги та тільки одного разу зіграли внічию. Це говорить про те, що "Олімпік" може стати черговим каменем спотикання для "Динамо".


Прогноз Фаворит Спорт

На папері "Динамо" очевидний фаворит поєдинку. Коефіцієнт на перемогу "біло-синіх" у матчі з "Олімпіком" 1,20. Якщо ж поєдинок завершиться нічиєю – коефіцієнт 6,60.

Шанси "Олімпіка" перемогти "Динамо" фахівці "Фаворит Спорт" оцінили коефіцієнтом 14,50. Коефіцієнт на те, що в поєдинку забитими м'ячами відзначаться два клуби – 2,42.


Прогноз Pari Match

Остання гра між "Динамо" та "Олімпіком" була зіграна 24 серпня на НСК "Олімпійський". Команди несподівано розійшлися нічиєю 1:1. Коефіцієнт на те, що "Олімпік" зуміє забити гол у ворота "Динамо" – 2,15. Якщо ж донеччанами не вдасться це зробити – коефіцієнт 1,66.

Популярним рахунком у цьому протистоянні є 1:0. Коефіцієнт на те, що "Динамо" і ТМ 2.5 – 3,40. Якщо ж "Олімпік" не програє киянам і ТМ 2.5 – коефіцієнт 5,70.


Прогноз 1xbet

Наразі "Олімпік" тренує іспанець Вісенте Гомес, який раніше працював у "Динамо". Очевидно, що іспанець спробує засмутити свою колишню команду. Донеччани тільки одного разу перемогли "Динамо" в офіційній грі з рахунком 2:1.

Коефіцієнт на те, що "Олімпік" завдасть "біло-синім" поразки з ідентичним рахунком – 36. Натомість кияни, як написано раніше, люблять перемагати з результатом 1:0. Коефіцієнт на таку звитягу "Динамо" – 6,5.

Поєдинок "Олімпік" – "Динамо" відбудеться 1 грудня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Початок гри о 19:30. Джерело: 24tv.ua

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну