УКР РУС
» » Скандальний номер "Кварталу": хор Верьовки залучав до виступу нардеп від "Слуги народу"
Всі новини

Скандальний номер "Кварталу": хор Верьовки залучав до виступу нардеп від "Слуги народу"

Із хором Верьовки, який потрапив у скандал через участь у пародії "Кварталу 95" на пісню "Горіла сосна", контактував нардеп від "Слуги народу" Юрій Корявченков.

Саме він запропонував хору виступити, про це розповідає гендиректор і художній керівник хору імені Верьовки Зеновій Корінець, пише "Радіо Свобода".

"Від нього контактували. Приїхала режисура "Кварталу". Вони сказали: "Ми хочемо щось таке українське, жартівливе". Показали цей текст", – сказав він.

За словами Корінця, він вже тоді прокоментував, що історія з будинком – "неприємна ситуація". Однак його запевнили, що це "інтернет і всі стібуться".

"Усі стібуться, у тому числі й ми це робимо, це наша така програма, ми стібемося над усіма уже не один рік", – процитував слова представників "Кварталу" гендиректор хору.

Корінець також розповів, що зараз "зараз почалося цькування та погрози життю".

"Звичайно, там, у цьому виступі, нічого антидержавного не було. Проте некоректна ситуацією з Валерією Олексіївною сталася. Справді, я, мабуть, повинен вибачитися перед нею. Там стібали пана Коломойського та її", – додав він.

Як повідомляв 5.UA, Валерія Гонтарева назвала соромом висміювання пожежі в її будинку під Києвом у кварталівському номері. Відповідаючи на запитання, чи розглядала вона можливість замовлення цього номера олігархом Ігорем Коломойським, Гонтарева зазначила: "Можливо, так і є. Я про це не думала".

При цьому вона впевнена, що Коломойський у будь-якому разі заперечуватиме свою можливу причетність до номера.

Коломойський, своєю чергою, заявив, що номер студії "Квартал 95" йому дуже сподобався.

Як написала в мережі журналістка Ірина Ромалійська, Валерія Гонтарева – людина, яка провела масштабну банківську реформу в Україні. Зокрема, вберегла від краху наймасштабніший банк країни (щонайменше 50% фізичних та юридичних осіб в Україні обслуговується в "ПриватБанку"), а заодно і всіх його вкладників. І нажила собі безліч ворогів. Серед них і олігарх, колишній співвласник "Привату", Ігор Коломойський.

Як відомо, місяць тому будинок Гонтаревої під Києвом було спалено. До цього – спалили машину її невістки. Обидва злочини не розслідувані.

А напередодні колектив президента України "Квартал 95" виступив на каналі "1+1" Ігоря Коломойського з цинічним номером "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала" і "Хата горить у Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича".

Журналістка зауважила, що артистка "95 кварталу" Олена Кравець в одному зі своїх останніх інтерв'ю розповідала про взаємодію колективу авторів цього гумористичного шоу з президентом України Володимиром Зеленським: "Вова все перевіряє. Він вичитує тексти".

Нагадаємо, серед офіційних осіб на жарти "Кварталу" відреагували міністр культури та міністр економіки. Володимир Бородянський написав, що йому соромно за академічний український народний хор та вибачився перед Валерією Гонтаревою, а Тимофій Милованов, своєю чергою, наголосив, що такі жарти негативно впливають на інвестиційний клімат в Україні і сприйматимуться як підтвердження зв'язків між олігархами і владою.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну