УКР РУС
Всі новини

«Перші ластівки» Нового каналу

«Перші ластівки» Нового каналу

Новий канал розпочав зйомки молодіжного трилера «Перші ластівки». Це серіальний проект із дуже чіткою соціальною спрямованістю – для підлітків та їхніх рідних. В основі історії, що зачіпають великий пласт питань: проблеми, з якими стикаються школярі та їхнє оточення в підлітковому віці, дорослішання, статева зрілість, прийняття себе, формування особистості.

– Я не люблю, коли з телевізора та інших медіа лунає моралізаторство, – каже сценарист і продюсер проекту Женя Тунік. – Кожен сам має право вирішувати, як йому жити. Серіалом ми не хочемо нікого нічого навчити. Постараємося зробити продукт, який вперше в Україні покаже, що все це є: наркотики, самогубства підлітків, їхня самотність, провокації, щоб звернути на себе увагу… Є проблеми з підлітками. Є проблеми в сім’ї. І не варто заплющувати на це очі. Не потрібно від цього ховатися. Тому коли Новий канал сказав: «Давайте працювати!», я був надзвичайно вдячний.

Усі психологи й батьки сходяться в одному: підлітковий вік – найбільш небезпечний, максималістичний і непримиренний. У цей час школярі часто стикаються з булінгом, нерозумінням, почуттям, що ними нехтують, у них виникають думки про суїцид… Це актуальні проблеми, які існують постійно. І про які треба говорити й вирішувати.

Події серіалу розпочинаються 1-го вересня. Але для 11-класників звичайної міської школи цей день став трагедією: учня школи знаходять мертвим. Слідчий Ольга Макарова намагається з’ясувати, підліток наклав на себе руки чи його навмисно зіштовхнули з даху багатоповерхівки. В ході розслідування їй відкриваються страшні таємниці, що приховують учні, батьки та навіть її син.

Кастинги проекту тривали понад півроку. Команда не гналася за зірковими іменами, а в пошуках героїв для головних ролей «прочесала» акторські виші від і до. Зрештою головні ролі в серіалі виконають молоді актори Максим Самчик, Поліна Носихіна, Саша Рудинський, Таїсія Щурук, Олег Гоцуляк, Максим Девізоров. Та відомі актори теж знімаються – Вікторія Литвиненко, Леся Жураківська, Ніна Набока, Даша Трегубова, Сергій Кияшко, Костя октябрський. Вони, за зізнанням продюсера, «купилися» на непопсовий сценарій.

– Перше, про що я подумала, прочитавши сценарій: це дуже сміливо і круто, – зізналася Вікторія Литвиненко. – Це щось нове. Про подібні речі ми чуємо щодня, вони висвітлюються у новинах. Але ти цю інформацію почув – і забув, вона загубилася серед інших новин. А тут – окремий продукт, присвячений проблемі. Якщо в когось усередині є якийсь черв’як, що починає його гризти, або якісь голоси, які йому щось там наказують, то така людина має розуміти, що вона не сама. З подібною проблемою вже стикалися й інші. А вже якщо про це навіть серіал знімають!..

Зйомки проходитимуть у Києві протягом двох місяців. А шкільні сцени знімуть «у натурі» під час літніх канікул.

Джерело: tvgid.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну