УКР РУС
Всі новини

«Топ-модель по-українськи – 3»: на старт, увага, марш!

«Топ-модель по-українськи – 3»: на старт, увага, марш!

Соня Плакидюк приміряла образ Мірей Матьє, а Алла Костромічова феєрично в’їхала в знімальний павільйон на зеленому Chrysler. І це далеко не всі новини зі старту зйомок третього сезону модельного реаліті Нового каналу

Рекордний кастинг

Два сезони дівчата нарівні з хлопцями боролися за звання «топ-моделі по-українськи». Але цього року на подіумі реаліті – лише дівчата. Дуже багато дівчат.

– Ми запропонували нашим глядачам самостійно вибрати, яким буде новий сезон – чоловічим, жіночим чи змішаним, – каже керівник проекту Андрій Оленич. – І щойно оголосили, що хлопців цього року на проекті не буде, на нас обрушилося цунамі заявок від дівчат. Напевно, це все ті, кого батьки не відпускали на змішаний сезон (сміється). На передкастингах було так багато красивих і високих дівчат, що ми не змогли обмежитися 200-кою. Так і вийшов наймасштабніший в історії проекту телекастинг – на «оглядини» до Алли Костромічової та експертів приїхали 300 дівчат. Думаю, це буде найкрасивіший сезон за всі роки існування реаліті.

Географія проекту розширюється. На телекастинг приїхали не лише українки, а й дівчата з Польщі, Білорусі та Казахстану.

Chrysler для Алли

Наймасштабнішому кастингу – наймасштабніший старт. Лише уявіть: ведуча проекту Алла Костромічова в’їхала просто у знімальний павільйон на шикарному ретро-авто 60-х років. А коли модель вийшла до конкурсанток, по залу пронеслося дружне «вау». На Аллі була шикарна скуня від бренду Frolov, прикрашена сотнями мерехтливих камінчиків.

– Звісно, я знала, що дівчат на кастинг приїхало багато, але щоб стільки! – сказала Алла. – Тішить, що нарешті дівчата до слухалися до наших порад щодо зовнішнього вигляду. У натовпі претенденток я не побачила жодної весільної сукні чи вбрання, що приховує фігуру. А от струнких довгих ніг і красивих обличь побачила дуже багато.

Провокатор Соня

Не лише Алла Костромічова старанно підбирала вау-образ для зйомок телекастингів. Усі експерти реаліті трохи змінили стиль. Але якщо дизайнер бренду Dastish Fantastish Володимир Демчинський підстригся, а модельний Букер Сергій Нікітюк змінив форму оправи своїх незмінних окулярів, то Соня Плакидюк підійшла до питання ґрунтовно. Перед учасниками fashion-фотограф постала з новою зачіскою і в новому спокусливій образі. Панчохи, босоніжки з рожевими пір’ям, спідниця-олівець, що підкреслює тонку талію, прозора блузка і корсет. А ще – нова зачіска в стилі 70-х років!

– Я люблю експериментувати з образами, – розповіла Соня Новому каналу. – За п’ять сезонів «Супермоделі по-українськи» і «Топ-моделі по-українськи» глядач бачив мене всякою. І мені знову захотілося чогось нового! Зараз у моді повернення до 70-х. Надихнувшись тими часами, ми зважилися на черговий експеримент. А ще хотілося додати в образ мюглерівських мотивів (Тьєрі Мюглер – французький кутюр’є, чиї колекції відрізняються сексуальністю і жіночністю, – прим. ред.). Взагалі, я ніколи не женуся за трендами, вважаю, що потрібно реально оцінювати свою фактуру, параметри, знати власні плюси й мінуси. І в цих рамках шукати, як себе подати по-новому. Мені здається, в мене це вийшло.

За лаштунками зйомок третього сезону «Топ-моделі по-українськи» залишилося ще багато секретів. Наприклад, додаткове випробування, яке доведеться пройти всім дівчатам перед тим, як вийти на подіум. Спойлер: після нього до експертів не дійде навіть половина претенденток. Цікаво? Тоді чекай старту «Топ-моделі по-українськи» восени на Новому каналі.

Джерело: tvgid.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну