УКР РУС
» » Директор "Арени Львів" прокоментував перенесення гри збірної України через концерт Олега Винника
Всі новини

Директор "Арени Львів" прокоментував перенесення гри збірної України через концерт Олега Винника

7 червня збірна України з футболу має зіграти перший домашній матч у відборі Євро-2020. За попередніми планами, гра має відбутися на "Арені Львів". Але їй на заваді може стати концерт Олега Винника.

В.о. директора "Арени Львів" Юрій Майборода у коментарі сайту 24 каналу спростував цю інформацію про можливість перенесення матчу збірної України через концерт Олега Винника. За його словами, вже оголошено тендер на заміну газону на стадіоні. Відтак він не бачить причин, чому б матч збірної України проти Сербії 7 червня слід було б перенести в інше місто.

Нагадаємо, що за словами коментатора Ігоря Циганика, керівництво "Арени Львів" може відмовитися від матчу збірної, бо там може відбутися концерт Олега Винника. При цьому концерт запланований за 1 червня, у той час як матч – 7 червня. Ще одна причина, чому матч можуть перенести зі Львова – стан газону.

"Ніхто не готовий взяти на себе відповідальність, що газон на стадіоні буде готовий, щоб прийняти матч такого рівня. Ніхто не гарантує, що встигнуть поміняти цей газон", – заявив Ігор Циганик.

При цьому варто зазначити, що у Федерації футболу України поки не оголосили, де саме збірна України зіграє домашні матчі проти Сербії 7 червня та Люксембургу 10 червня. За словами Ігоря Циганика, штаб збірної хоче, щоб ці два матчі відбулися у Львові. Якщо ж не вдасться, тоді перший матч прийме Харків, а другий зіграють у Дніпрі. У той час у полтавській "Ворсклі" заявили, що до них звернулися представники ФФУ з питанням щодо проведення матчу проти збірної Люксембургу саме у Полтаві.

Варто зазначити, що концерти, у тому числі за участі Олега Винника, не вперше стають на заваді футбольним матчам. 29 липня 2018 року був запланований матч одеського "Чорноморця" проти львівських "Карпат" на стадіоні "Чорноморець" в Одесі. Однак через те, що за день до цього на цьому ж стадіоні був запланований концерт Олега Винника, матч перенесли до Львова. Історія дещо повторилася 18 серпня. У цей день ФК "Львів" приймав донецький "Шахтар". "Городяни" свої домашні матчі проводять на "Арені Львів". Та матч з "гірниками" зіграли на стадіоні "Україна". Адже у той же день на "Арені Львів" відбув концерт "Українська пісня".

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram Джерело: 24tv.ua

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну