УКР РУС
Всі новини

Канал «Україна» розпочав зйомки фільму «З мене досить»

Канал «Україна» розпочав зйомки фільму «З мене досить»

Канал «Україна» розпочав зйомки 4-серійної картини «З мене досить». Фільм розповість історію молодої дівчини, якій доведеться розібратись із непростими життєвими ситуаціями.

Усе своє життя Соня все робила так, як буде краще для її чоловіка та інших. Намагаючись постійно догоджати, з повної цілей та мрій дівчини вона перетворилася на «тиху мишку», але щасливою так і не стала. На голову Соні «падають» одні неприємності: чоловік забороняє відкрити свою студію флористики, її звільняють з роботи, всі забувають про її День народження. А одного разу, повернувшись додому раніше, вона застає чоловіка в ліжку з іншою...

Засмучена Соня бере машину і мчить стрімголов, світ за очі. В результаті дівчина потрапляє в аварію і опиняється в лікарні при смерті. Опинившись між життям і смертю, Соня приймає рішення відтепер робити тільки те, чого хоче сама. Чи вдасться їй відновитися і налагодити особисте життя?

Режисером картини «З мене досить» став Роман Барабаш.

«Головним у цій історії є прагнення головних героїв зробити вибір на користь змін у кар'єрі, сім'ї та коханні. Для цього потрібні сміливість і рішучість. Коли головні герої усвідомлюють, що «пливуть за течією», близькі люди стали відчуженими, що кохання більше немає, а побут перетворився на рутину – у них два варіанти: перший – залишити все, як є, і другий – змінитися, нехай навіть шляхом виходу із «зони комфорту», втративши багато... Цікаві стосунки персонажів, кожен з яких зможе зрозуміти мотиви своїх вчинків, діючи під час непростих життєвих обставин і опиняючись за крок від загибелі... Це фільм про кохання, про те, як непросто будувати нові стосунки, коли попередній шлюб виявився невдалим і потрібно знайти в собі силу волі для того, щоб рухатися назустріч мрії. Сподіваюся, картина стане невеликою мотивацією для тих, хто вже готовий, але все ще не наважився зробити перший крок до змін на краще», – розповів Роман Барабаш.

У фільмі знімаються актори Ольга Сумська, Анатолій Котеньов, Марина Митрофанова, Артем Карасьов, Влад Нікітюк, Поліна Василіна, Євген Олійник, Марія Трепікова.

Оператор-постановник – Олександр Клименко. Продюсери – Наталія Стрибук, Ірина Заря, Ірина Чемерис. Виробництвом фільму на замовлення телеканалу «Україна» займається компанія «Українська продакшн студія».

Джерело: tvgid.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну