УКР РУС
Всі новини

Названо найкращий час для покупки Bitcoin

Рейтингове агентство Weiss вважає, що зараз настав найкращий час для покупки біткоїна – "найменш спекулятивного активу" на даному ринку. У недавній серії твітів Weiss Ratings, яке в минулому посідало двоїсту позицію  відносно криптовалюти, написало, що біткоїн "не кане в лєту".

"Біткоїн підходить до таких низьких рівнів, що він стає одним з кращих пропозицій для покупки в цьому році, – пишуть аналітики. – Як засіб накопичення біткоїн не кане в лєту. Ми дійсно вважаємо, що це найменш спекулятивна інвестиція з усіх, що представлені сьогодні на кріптовалютному ринку".

Раніше цього року агентство опублікувало рейтинг, де оцінило цифрові активи за шкалою від A до D. Біткоїн в ньому зміг отримати лише оцінку C +, тоді як Ethereum – B. У вересні аналітики писали, що до 2023 року біткоїн поступиться половиною своєї частки на ринку ефіру.

Автор криптовалютного рейтингу Weiss з моделі прогнозування цін Хуан Вільяверде в інтерв'ю цього тижня заявив, що 2019 року біткоїни "повстане з мертвих".

"Ми спостерігали значні поліпшення в контексті поширення 2018 року. На цій підставі можна припустити, що бичачий ринок повернеться майже напевно, а біткоїн встановить нові максимуми", – заявив він.

Відносно Bitcoin Cash агентство відзначило, що не погоджується з вектором розвитку криптовалюти, але допускає, що вона може взяти на себе платіжну функцію, не в останню чергу завдяки Роджеру Віру, який, згідно з аналітикам, діє з найкращих спонукань: "Хоча з ним і пов'язана безліч неоднозначних моментів, він робить багато для поширення криптовалют як грошей, а не як засобу накопичення".

Сам Вер минулого тижня в інтерв'ю Bloomberg заявив, що він підтримує будь-яку криптовалюту, поки вона слугує забезпеченню економічної свободи у світі.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну