PRESSEMEDDELELSE

 

KOMPROMIS

Et nyt brætspil – kun for par

Nu kommer dét spil på markedet, vi voksne har manglet i årevis: Et spil, der har fokus på parforholdet  uden at være hverken terapeutisk eller lummert, bare sjovt og udfordrende og godt at blive en lille smule klogere på sit liv af. Et spil, der får energien op og grinet frem.

 

Det handler ikke om hvad den ene eller den anden af parterne synes. Det handler om at vurdere, hvilket kompromis man som par ville lande på - uden at tale sammen:

Hvad har I mindst lyst til?

  • At se en operaforestilling, der varer 10 timer
  • At spise havregrød til aftensmad i en måned
  • At donere 4.000 kr. til de lokale spejdere
  • At kun sove 5 timer i døgnet i en måned

Kvinden vil måske nødigst af med de 4.000 kr. og manden vil hade at spise havegrød i en måned. Men hvad ville de satse på, hvis de SKULLE prøve at ramme et·fælles svar – uden at tale sammen?

I Kompromis gælder det om, at parret finder frem til samme svar på et spørgsmål ud af fire svarmuligheder. Lykkes det, rykker parret sin spillefigur et felt frem og turen går videre til næste par. Det par, der først får sine fire spillefigurer (én i hver kategori) i mål, har vundet.

Det nye brætspil er udviklet til hyggeaftener for par blandt både venner og familie. Dysten handler om, hvilket par der er bedst til at forudsige det kompromis, de i fællesskab ville lande på i en given situation. Men det er svært! Selvom du tror du kender dit parforhold som din egen bukselomme, ligger svarene i Kompromis ofte så tæt, at selv gamle, garvede parforhold kommer på prøve – for kender de egentlig hinanden så godt som de tror – og kan de regne ud, hvilket kompromis de som par ville lande på?

Kompromis kan spilles for konkurrencens skyld, hvor parrene jubler og high fiver hinanden, når det lykkes at vælge samme kompromis. Men mange giver sig også tid til at tale om svarene og dermed få øjnene åbnet for nye sider af parforholdet. Begge måder giver en sjov og underholdende oplevelse for parrene.

Spillets 600 spørgsmål er fordelt på fire kategorier: Adfærd, Værdier, Smag og Syn.

Syn handler fx mest om, hvordan man ser på sit parforhold:

Hvad er mest jer?

  • En drømmer og en livsglad
  • En vinder og en fighter
  • En hjertevarm og en populær
  • En knokler og en grinebider

Ingen af beskrivelserne passer måske helt på parret, men hvis man SKAL blive enige – uden at tale sammen – hvilken svarmulighed passer så bedst? Vælger parret samme svarmulighed, rykker de et felt frem mod mål.

 

Når man kun spiller ét par

Spiller man to, gælder det om at komme i mål på så få spørgsmål som muligt. Et skema giver parret karakter på 12-skalaen og fortæller, hvor godt parret kender deres parforhold, alt efter hvor mange spørgsmål de skal bruge for at komme i mål i alle fire kategorier. Hver gang man spiller, skal man forsøge at slå sidste resultat og nå højere op på karaktérskalaen.

 

FAKTA

Kompromis er udviklet af firmaet Kompromis I/S, der ejes af Ole Juhl og Line Nørregaard.

Spillet sælges på www.kompromis.info. Pris 399,95 kr., der betales med dankort.

Spillet består af:   1 spilleplade
                               600 spørgsmålskort fordelt på fire kategorier
                               16 spillefigurer
                               8 x 4 svarbrikker

Spilletid: Gøres kort eller·lang efter behag,·ca.·1,5 time.

Husk også: Kompromis er den perfekte bryllupsgave, julegave eller fødselsdagsgave!

RING eller SKRIV for mere info på 40166811 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

DOWNLOAD PRESSEFOTOS

udpakket

Kompromis_udpakket.jpeg

kompromis_leftKompromis_venstredrejet.jpeg

kompromis_rightKompromis_højredrejet.jpeg

klar-til-at-spilleKlar_til_at_spille.jpeg

 

Ole-og-Line-spiller

Ole_og_Line_spiller_Kompromis.jpeg

 

Kontakt Line Nørregård hvis I ønsker større fil-formater.

 
 
Kompromis, Hagbardvej 16, 2300 Kbh. S, Tlf: 61273680, Mail: info@kompromis.info